Bart300

Hallo, ik ben Bart van Beek.

Ik woon samen met mijn vrouw en onze 2 kinderen in Hilversum.
Het grootste deel van mijn leven heb ik een eigen bouwbedrijf gehad. Mijn leven bestond uit hard werken en geld verdienen om mijn materialistische wensen te vervullen, omdat ik er van overtuigd was dat ik daar mijn geluk in zou vinden. Ook al voelde ik mij daar helemaal niet gelukkig in, er was altijd wel iets mooier, beter of groter. 

In 2001 ben ik verzeilt geraakt in de serie boeken van Neal Donald Walsh “een ongewoon gesprek met god” en daardoor begreep ik steeds meer dat het geluk dichter bij was dan ik dacht. 
Vervolgens werd mij door het boek van Eckhart Tolle “de kracht van het nu” duidelijk dat ik het geluk op de verkeerde plek zocht. Hierop volgde nog vele boeken over zelfontwikkeling en de boeddhistische leer.
Na een aantal jaren opzoek te zijn geweest in meditatie en yoga voelde ik mij steeds meer thuis in mijzelf.

In 2016 heb ik mijn eerste mindfulness training gevolgd en ben mij daarin gaan specialiseren. Vervolgens ben ik de opleiding Breathwork en trauma release gaan doen.
Zo ben ik daar opvolgend de KI training van Hans Peter Roel gaan volgen en volg de trainingen van Dr. Joe Dispenza
Toen ik voor mijzelf dieper ben gaan duiken in de wereld van psychedelica en erachter kwam dat dat voor mij en veel andere mensen net een duw over de drempel was naar persoonlijke ontwikkeling, die moeilijk of niet te bereiken is met andere therapieën.

Zo heb ik in 2019 de opleiding procesbegeleider (Ayahuasqouro) afgerond, voor het begeleiden van mensen in reizen met psychidelica op therapeutische basis.
En zo ben ik op het idee gekomen om Samadhi, centre for natural healing te beginnen.
En wil met deze weg mensen begeleiden om het geluk in zichzelf te vinden.

Groetjes Bart