Yoga

Ken je dat gevoel, dat je wordt geleefd en onrust ervaart? In de huidige samenleving worden we uitgedaagd om bij onszelf te blijven. We brengen veel tijd door in ons hoofd en vergeten ons lijf daarbij. Het gevolg daarvan is dat we niet goed in staat zijn om te voelen wat belangrijk is voor ons. Yoga is een ideale manier om de verbinding tussen lichaam en geest te herstellen en te ervaren. Vanuit contact met je lijf, ben je in staat om te voelen en vanuit daar de juiste keuzes te maken en balans te ervaren.

wij praktiseren bij Samadhi in Hilversum Dru yoga ook wel yoga van het hart genoemd.

Yoga bij Samadhi is voor iedereen en echt even tijd voor jezelf, zowel fysiek als mentaal. Het is een milde en zachte vorm van yoga, een mooie mix van bewegen en ontspannen en toegankelijk voor iedereen.  Yoga ondersteunt je niet alleen bij de juiste lichaamshouding of leniger worden, maar helpt je ook tot rust te komen, te ontspannen en stress los te laten.

Daarnaast helpt yoga je in jouw eigen (groei)proces en je bewust te worden van wat jij nodig hebt op dit moment. En boven alles, het opent je hart en laat je thuiskomen in jezelf.

Samadhi is er voor jou!

Onze groepen zijn niet te groot, maar onze aandacht en enthousiasme juist wel. Wil je niet in een groep yoga doen, dan kun je altijd een afspraak maken voor een privéles. voor onze yoga lessen kan je terecht in Hilversum en in Baarn.

we kijken er naar uit om je Bij Samadhi in Hilversum of Baarn te mogen begeleiden.