Trauma Release in Hilversum

Trauma is een ervaring die in verschillende gradaties en vormen voorkomt. Trauma kan leiden tot intense emoties, negatieve overtuigingen en lichamelijke sensaties die jarenlang kunnen aanhouden en ons dagelijks leven kunnen beïnvloeden. Gelukkig zijn er manieren om trauma te verwerken en te helen, en één van deze manieren is door middel van trauma release therapie. In Hilversum biedt Samadhi Healing professionele trauma release therapie aan om mensen te helpen hun traumatische ervaringen te verwerken en te genezen.

Trauma Release Therapie: Wat is het?

Trauma release therapie is een holistische benadering van trauma behandeling die zich richt op het vrijmaken van fysieke en emotionele spanningen die vastzitten in het lichaam als gevolg van trauma. Het is gebaseerd op het idee dat trauma niet alleen een mentale aandoening is, maar dat het ook lichamelijke gevolgen heeft. Door middel van trauma release therapie kan de emotionele en lichamelijke spanning van het trauma worden verminderd en kan het lichaam zichzelf op natuurlijke wijze helen.

Trauma Release Hilversum met Samadhi Healing

Samadhi Healing is een toonaangevende praktijk voor trauma release in Hilversum. De therapeuten van Samadhi Healing bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten hun traumatische ervaringen kunnen delen en helen. Ze combineren verschillende technieken en benaderingen, waaronder TRE (Tension and Trauma Releasing Exercises), EFT (Emotional Freedom Techniques), Bodywork, Mindfulness en meditatie.

TRE is een lichaamsgerichte techniek die gebruik maakt van specifieke oefeningen om het lichaam te helpen de opgehoopte spanning los te laten. Door middel van het activeren van de natuurlijke tremor respons van het lichaam, kan het zenuwstelsel zichzelf reguleren en ontspannen, wat kan helpen bij het vrijmaken van vastzittende emoties en spanning.


EFT, ook bekend als tapping, is een techniek waarbij acupressuurpunten op het lichaam worden gestimuleerd om emoties en spanning los te laten. Het kan helpen bij het verminderen van angst, pijn en andere symptomen die gepaard gaan met trauma.


Bodywork, mindfulness en meditatie zijn allemaal benaderingen die gericht zijn op het helpen van cliënten om zich meer bewust te worden van hun lichaam en geest, en om meer aanwezig te zijn in het moment. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en angst, en kan cliënten helpen om meer verbonden te zijn met hun innerlijke zelf.

Het belang van Trauma Release Hilversum

Het is belangrijk om te begrijpen dat trauma geen teken is van zwakte, en dat het heel normaal is om hulp te zoeken bij het verwerken van traumatische ervaringen. Trauma kan langdurige effecten hebben op ons leven, onze relaties en ons gevoel van welzijn. Door middel van trauma release therapie kunnen we de negatieve gevolgen van

Interesse in Trauma Release?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Trauma Release in HilversumTrauma Release in Hilversum