Belinda Chocobliss ceremonie(Sacret cacao) januari 2023

When I decided to take my first journey, I was searching for someone who could guide me, someone I felt safe with and could trust. Also, important however was finding a professional with experience and knowledge. Bart has all of these qualities and I’m so grateful our paths crossed.
As I was fairly nervous/anxious for my first ceremony, we agreed that the Sacred cacao ceremony was the perfect introduction to psychedelics. I was guided by Bart in the weeks leading up to the session and I was also informed on which foods I should avoid. We then embarked on a full 24-hour journey during which I would I was able to focus fully on myself and my experience.
The setting in which the ceremony took place is a safe, encouraging space in which it felt ok to be vulnerable and open. All I had to do was show up, the rest was taken care of, including meals, all my dietary requirements were taken into consideration and Barts homemade cooking adds a special touch. 
My journey was a truly magical experience which included an intro with, Sage cleansing, Hape and ceremonial card reading. The setting is comfortable and cozy and I was encouraged by Bart to lie down, cover my eyes, listen to the music and go inwards. I felt Barts calm presence by my side throughout the whole time. He was also there to talk when I felt I needed to and he answered all my inquisitive question. He had a flexible, humble approach while guiding me and his perfect choice of music definitely enhanced my journey.
At the end of a beautiful and intense afternoon/evening we enjoyed a light meal together and I was left on my own to reflect and enjoy a good night’s sleep. The following morning, the ceremony continued with TRE and breathwork which was the perfect end to an amazing journey.
I can highly recommend Samahdi to anyone curious about psychedelic healing. Bart is skilled, kind, caring and passionate about helping others. I feel very grateful and blessed to have had this experience. Thanks again Bart!

Nicole- Tre en ademwerk November 2022

Al jaren met mezelf aan het werk middels verschillende therapieën. Ondanks dat bleef ik het gevoel houden dat er nog emoties en onverwerkt trauma in mijn lichaam vast zat wat er niet uitkwam. Ik kreeg lichamelijke klachten en ik merkte dat ik in patronen zat, zowel in mijn werk, familiepatronen als in relaties die niet gezond voor mij waren, maar die ik niet goed zelf kon doorbreken. Toen ik las over TRE en ademwerk werd ik meteen enthousiast en voelde ik dat dit weleens de juiste stap voor mij kon zijn. Vond het best spannend. Het is altijd afwachten wat het je zal brengen en wat de impact zal zijn van de behandeling. Het voelde meteen veilig en vertrouwt bij Bart. Hij neemt de tijd voor je, luistert goed naar je en stemt de behandeling samen met jouw af op jou proces. Mijn sessies waren intens, diepgaand, emotioneel en daarnaast ook openend, verhelderend en voelde dat er iets los wilde komen en langzaam aan loskomt. Het heeft voor mij bepaalde emoties zacht gemaakt, durf nu krachtig te zijn in kwetsbaarheid, voel meer dankbaarheid voor mijn verleden wat mij gevormd heeft tot wie ik nu ben. Ik ben Bart dankbaar voor deze begeleiding in dit proces want ik heb het gevoel dat het er nu eindelijk uit mag en gaat komen. Voel verlichting in mijn lijf en Ziel en krijg dit ook van anderen te horen. Ze zien verandering in mij en ik merk het zelf ook. Ik kan het je echt aanraden met heel mijn hart. Volg je gevoel, neem de stap en spring in het diepe. Ik wens je een mooie, helende reis bij Bart!

Jessica 8-weekse mindfulness training februari/maart 2022

Het ging met mij al lange tijd niet goed. Teveel gewerkt en thuis was door de Coronatijd ook zwaar. Bart zag dat en stelde voor om een keer bij hem langs te komen. Het enige wat ik wist: Het tijd is tijd om serieus iets aan mijn spanningen te doen. Ontspannen kon ik al een tijd niet echt meer. Ik had weinig idee wat me te wachten stond. De sfeervol ingerichte en prettig stille ruimte, het ademen, de TRE en de totale aandacht en geduld die hij voor me had waren een openbaring. Na 1 keer wist ik meteen dat ik de volgende 7 weken verder wilde.

Bart heeft me meegenomen naar een rust die ik zelf niet meer kon vinden. De aanwijzingen hoe naar mijn eigen lichaam en geest te luisteren zal ik niet meer vergeten. Nu begrijp ik wat 'mindfullness' is.Ik was er altijd van overtuigd dat ik niet kon mediteren want had daar geen tijd/rust voor. Nu doe ik dit elke dag, hoe kort ook, en helpt me om bij mezelf te blijven. Het is een lange weg maar door Bart zie ik nu -meer dan ooit-  in dat aandacht voor jezelf de weg is naar een vrij en gelukkig leven.

 

Dominique – Ayahuasca Ceremonie – oktober 2021

Al jaren resoneerde ayahuasca door mijn hoofd. Ik wilde er iets mee, maar ik vond het te spannend en nooit het juiste moment. Totdat ik via via op de website van Samadhi terecht kwam. Het persoonlijke verhaal van Bart raakte mij en na een telefonisch consult wist ik; dit is het moment. 

Mijn intentie was duidelijk, namelijk wat is mijn pad hier op aarde en wat heb ik te leren? Na twee weken voorbereiding (voeding) was dan eindelijk de dag daar. Bart verwelkomde mij met open armen en ondanks gezonde spanning voelde ik mij gelijk thuis en welkom. 

Wat een reis! In 24 uur ondergedompeld in de wereld van ayahuasca, TRE en ademoefeningen. Een heftige, intense maar oh zo mooie reis. Zowel de ayahuasca, TRE als de ademoefeningen brachten ieder hun eigen verhaal en ervaring en allen net zo mooi en intens. Wat de reis zo compleet maakte was dat alles klopte. Bart was open, liefdevol en geduldig en zorgde ervoor dat ik mij vertrouwd voelde bij hem en in de omgeving. Omdat ik een privé sessie had, kon Bart de muziek op mij afstemmen en passend maken. Vanuit zijn achtergrond in de muziek was dat echt een aanvullende en hele fijne toevoeging. De ruimte was sfeervol en het eten goed verzorgd. Ook was ik intens dankbaar met Bart als begeleider. Bart hield mij gedurende de reizen goed in de gaten en was er voor mij als ik dat nodig had.

Kortom, een ervaring om nooit te vergeten met hele mooie inzichten.

Dank Bart voor deze prachtige reis.

Jill - TRE en ademwerk- september 2021

Ik heb een hele mooie ademsessie bij Bart mogen ervaren. 

Hij heeft mij door verschillende ademprotokollen begeleidt en heeft die geheel ondersteund door onwijs gave muziek. Ik was mij niet bewust hoe groot de impact van geluid bij een zulke sessie kan zijn. De muziek pakt je op en draagt je door het hele proces. 

De ademsessie vond plaats in een sfeervol ingerichte ruimte met heel prettig licht. De zinnen worden op verschillende manieren geprikkeld om de reis verder te ondersteunen en te versterken. 

Heb jij behoefte om in je lichaam te komen en jezelf weer eens helemaal te voelen? Dan ben je bij een sessie van Bart aan het goede adres. Hij straalt rust en vertrouwen uit en begeleidt je op een prettige manier door een waardevolle sessie. Ik zeg: DOEN

 

Lester- TRE en ademwerk- november 2021

Voor mij was de TRE en de ademhaling oefening een opbouwende ervaring, na elke sessie werd ik er een stukje vertrouwder mee..

In het begin had ik ergens toch wel weerstand om deze oefeningen te doorlopen, nu kijk ik terug op mooie ervaringen.. Het is zo uniek dat je eigen lichaam op deze natuurlijke manier spanningen kan losmaken bij je en je daarnaast een kijk geeft vanuit een ander perspectief wat je inzichten geeft die ik voorheen nooit had kunnen bedenken…

Bart gaf mij tijdens deze sessies een vertrouwd gevoel evenals de ruimte welke veel rust uitstraalde.. de combinatie met de verschillende instrumenten en de muziek die perfect op het moment zijn afgestemd, maakte het geheel tot een oprechte beleving.. een ervaring die je rijker maakt.